TRX Rip Trainer Basic Kit

woensdag 16 april 2014

Ik denk gewoon dat ik mis mijn consumenten

Er is logica achter de pre vermoeiend tho , en het wordt gemonteerd de kleine spieren altijd geven voordat ik hamerde de grote spier . Bijvoorbeeld , op de bank heb ik altijd het gevoel tris gaan voordat mijn borst is moe , dus ik isolaties eerst doen naar Pecs til mijn tris geven .
Er is logica achter de pre vermoeiend tho ,TRX Nederland en het wordt gemonteerd de kleine spieren altijd geven voordat ik hamerde de grote spier . Bijvoorbeeld , op de bank heb ik altijd het gevoel tris gaan voordat mijn borst is moe , dus ik isolaties eerst doen naar Pecs til mijn tris geven .
Ja , maar ze nog steeds werken echter bij triceps en borst , triceps werken als een stabilisator bij het doen pec ​​vliegen . Maar met leg extension en squat zijn de quads nog steeds een drijvende kracht .
Misschien is de bank ,TRX Suspension Training probeer je grip breedte aan iets breder , meer betrokkenheid van de borst te nemen . Het kan gewoon zijn dat je grip is te dicht bij elkaar , wat de bijdrage Tri verhoogt .
Persoonlijk zou ik maken het groot verbinding eerst, dan isoleren . Bench gevolgd door een helling kabel vliegen werkt goed . Squat gevolgd door leg extension .
Je ziet het als prefatiguing spier, maar ik ben je manier om het te doen als een verzwakking van alle hulp spieren en destabiliseren van de structurele integriteit van de grotere samengestelde beweging . Als er iets misgaat , wil de prime movers overweging benadrukken , problemen met het evenwicht en mogelijke schade waarschijnlijker . Met oefeningen zoals de squat en bank , hoewel het gewicht is niet te zwaar als je in de problemen ,TRX Suspension Bands zodat sporen achter zijn meer Dyer dan droppping kabels of db is op een vlieg , of niet in staat om een andere rep voeren op leg extension . Zelfs een licht gewicht kan variĆ«ren terug naar squat als het allemaal gaat peervormige .
Ik dacht na over het weer . Ik heb gemerkt dat sommige vrij snel winsten , maar met behulp van HIT , merkbaar voor mij, niet een significante massa , maar ik denk dat het meer als gevolg van de aandacht die ik besteed aan een langzame volledige samentrekking zonder momentum . Dus ik denk dat ik blijf dit aspect gaat .
Zoals voor prefatiguing je gelijk kan hebben , en ik denk dat ik ze om te wisselen . Zoals in de borst zal ik bank eerst met een bredere grip en dan als ik voel dat ik nog wat links in de borst , maar niet in tris verhuisde ik naar een isolatie om ze af te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten